Sterker, strakker, agile en groei

Op groei gerichte marketing-, communicatie-, merk- adviseur.

Ik ben service designer (aka: freelance consultant) met meer dan 20 jaar ervaring in agencies. Mijn werk draait om kristalliseren van wat bedrijfseigenaars, leiders willen zeggen. Een visie en missie gebruiksklaar maken voor een sterke communicatie, extern én intern. Marketing, communicatie en e-commerce.

Dit doe ik door strategieën te creëren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf. Ik help het plan in de praktijk te brengen. Training zorgen dat teams de vaardigheden hebben die ze nodig hebben om autonoom succesvol te zijn.

The future is “vandaag”

Up-to-date blijven met de nieuwste communicatie trends (niet enkel digitaal) is een groot deel van mijn werk. Ik leer voortdurend over nieuwe technologieën en strategieën zodat ik deze kan gebruiken om bedrijven sterker te maken in hun communicatie.

Together

Samenwerken is de sleutel. Nauw samen werken met klanten en hun teams. Opleiden hoe ze de nieuwste digitale tools en strategieën zullen gebruiken. Praktische workshops, duidelijke richtlijnen, strategische vergaderingen en beschikbaar zijn voor feedback. Een teamomgeving creëren waar iedereen zich zelfverzekerd voelt om hun ideeën bij te dragen.

  1. Freelance consultant
    met meer dan 15j ervaring
  2. Helpt bedrijven marketing,
    communicatie en merk sterker te maken
  3. Strategieën en helpt bij de uitvoering ervan
  4. Biedt training & coaching aan teams
  5. Up-to-date met de nieuwste communicatie trends en techs
  6. Gelooft in samenwerking voor succes
  7. Biedt praktische workshops, strategische vergaderingen en regelmatige feedback
  8. Teamomgeving waar iedereen zich zelfverzekerd voelt om bij te dragen